У рейтингу ефективності керівників ОДА, у якому проаналізовано, хто з губернаторів найкраще виконував свої обов'язки за 9 місяців 2018 року, голова Волинської ОДА Олександр Савченко зайняв передостаннє місце.

Читайте також: "У губернатора сонячний удар": Савченко "оголосив війну" через трактор (відео)

Результати роботи експертів Міжнародного центру перспективних досліджень опублікував "Апостроф".

Основу методології складають три базові компоненти: виконання та звітування про реалізацію Стратегії розвитку регіонів; виконання обласного бюджету; комунікаційна політика і медіа-активність. Максимальний бал за кожну складову рейтингу – 10 балів. У разі відсутності на сайті інформації про виконання програми – 0 балів. Середній бал трьох компонентів аналізу є балом, що визначає місце керівника ОДА у рейтингу. До аналізу були взяті голови ОДА, які перебувають на посаді не менше, ніж півроку. Таких губернаторів на сьогоднішній день – 17.

Читайте також: Підпал у Підгайцях: помста УКРОПу чи приборкання норовливого голови

Зокрема 16 місце зайняв Олександр Савченко, якого призначили губернатором 23 березня 2018 року.

Згідно з результатами дослідження, Савченко не виконав жодного програмного документа, його економічну ефективність експерти оцінили у 3,3 бала. З комунікаційною політикою і медіа-активністю посадовець впорався на 5,2. У підсумку Савченко здобув 2,8 бала з 10.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter