Виконувач обов’язків директорка департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцькради Катерина Шкльода звільнилася із посади.

Читайте також: У Луцькій міськраді засяяв Вифлеємський вогонь миру (фото)

Про це вона повідомила на своїй сторінці у фейсбуці.

"У кожного свої підсумки і закінчення року. У мене склалося так. Це був неймовірний досвід, неймовірний керівник і неймовірна команда. Наші найбільші цінності – це людяність, щирість і бажання змін. І я сподіваюся, навіть більше, щиро вірю, що так воно буде і надалі! Хто б не прийшов на заміну керівництва департаменту, пам‘ятайте і бережіть це, і все обов‘язково вдасться!

Оглядаючись на ці два з лишком роки, усвідомлюю, як багато всього відбулося і змінилося. Ми ставили перед собою високі цілі і впевнено йшли до їх досягнення. Чи вийшло, судити нашій молоді, спортсменам і лучанам загалом.

Читайте також: Як у День Святого Миколая у Луцькраді вирішували важливі для міста питання (фоторепортаж)

Дякую кожному, хто був поруч і працював без вихідних місяці підряд. Дякую кожному, хто так чи інакше долучався до розвитку молодіжної і спортивної політики у нашому місті. Дякую керівництву за можливості втілювати наші і ваші ідеї у життя.

Але найбільше дякую тобі, Олексій Веремійчик, мій друже, керівник, наставник і мегаЛюдино! Ти поставив високу планку, об‘єднав колектив і змусив таки змінити ставлення людей до поняття "чиновник". Люблю тебе, департаменте. Але час рухатися далі, ставити нові виклики і змінювати себе і світ на краще", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Катерина Шкльода виконувала обов’язки директора департаменту після загибелі Олексія Веремійчика.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook