Колишній український народний депутат побажав Україні зникнення і назвав нашу державу непорозумінням.

Читайте також: ''Володимир – ангел'': скандальний український артист помолився за Путіна

У свою черг українці також вже давненько вважають Ігоря Маркова, який продав душу Путіну, непорозумінням, і були б зовсім не проти, щоб той припинив своє існування.

Подробиці скандальної і зрадницького заяви передає replyua.net. Зрадник, як і слід було очікувати, виступав в ефірі пропагандистського каналу "Росія – 1" на телепередачі "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим", передає "Znaj. ua".

Зазначимо, все почалося з того, що зрадник Батьківщини на ростб заявив, що нібито зараз в Україні масові заворушення на релігійному ґрунті. 

Марков впевнено заявив, що ченці в одеських монастирях нібито отримали припис залишити їх через отримання Україною Томосу про автокефалію. Крім цього, в Україні готуються численні церковні та військові провокації. "Порошенка своє президентство доведе до того, що, як сказав президент Володимир Володимирович Путін, Україна позбудеться своєї державності. Він до цього йде семимильними кроками", – загрозливо висловився зрадник України. 

Читайте також: "Страшний розкол": як пропагандистські ЗМІ Росії відреагували на підписання Томосу (відео)

Далі слова надали політолога Вадима Карасьова, який запитав Маркова про те, виступає той проти української державності. На що послідувала позитивну відповідь. "Я – так, я за те, щоб Україна припинила це непорозуміння – своє існування. Поверніть нам Київ з південно-сходом і далі плетіть свою Промову-Посполиту, Австро-Угорщину, робіть свою солянку, але без нас!" – нахабно підсумував Марков.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter