Луцький активіст жорстко розкритикував відпочинок на березі озера Світязь.

Читайте також: Савченко інспектував світязькі пляжі (ФОТО)

Про це пише Ігор Алєксєєв на своїй сторінці у Facebook.

"Не був років 10, ну що я вам скажу, рагулізм 80-тих й бидлостайл 90-тих там в повному розквіті та прекрасно себе почувають й сьогодні! Хаос, бруд, про туалети мовчу, бухалово прямо на березі, мат на всю округу, "відбірна" російська попса майже з кожної бази,атракціони ще те задоволення, доріг як не було так й немає, загалом інфраструктура на рівні 1995 року в кращому випадку! А це Національний Парк, перепрошую", – обурюється автор. 

Лучанин приводить аналогію зі знаменитою статуєю "пісяючого хлопчика" у Брюселі, яку перетворили у одне з найвідоміших місць у світі, що привело мільйони туристів до цього місця.

Читайте також: На Шацьких озерах шахраї здають неіснуючі будинки для відпочинку

"А ми, нам Бог подарував розкішну природу й одне з кращих озер Європи яке ми тупо топим у власних фекаліях... Можливо я драматизую й комусь саме так комфортно але я абсолютно впевнений що Світязь заслуговує на значно більше, ніж потроху перетворюватись в вигрібну яму, він може й має стати дійсно діамантом не тільки Волині а й усієї України", – йдеться у дописі.

Ігор Алєксєєв пише про те, що до облаштування Світязя мають долучитися іноземні чи внутрішні інвестори,к омпанії котрі хочуть й вміють робити якісний туристичний бізнес, а не забюрократизовані київські та місцеві чиновники, яким всеодно на долю Світязя.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter