Туроператор Join UP! за підсумками річного сезону 2018 року перегляне умови співпраці з авіакомпаніями.

Читайте також:  Автобус з українськими туристами потрапив у смертельну ДТП в Румунії

Про це повідомив виконавчий директор туроператора Дмитро Сероухов в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна.

"В даний час ми переглядаємо умови співпраці, скорочуючи перельоти саме з тими авіакомпаніями, з якими було найбільше збоїв", – сказав він.

За його словами, в даний час турператор співпрацює з чотирма авіакомпаніями в чартерному напрямку і з одинадцятьма – по регулярних рейсів.

Коментуючи розвиток авіакомпанії SkyUp, він зазначив, що її літаки "були взяті в лізинг без залучення зовнішніх інвесторів". За його словами, авіакомпанія "створена за рахунок власних коштів, реінвестованих в розвиток бізнесу і туристичного ринку України та за підтримки банків-партнерів".

За його словами, перший PDP (Pre-Delivery Payment) на покупку літаків вже здійснено.

Читайте також: Українське місто потрапило в топ-15 найбільш фотографованих міст у світі

"В цілому в розвиток авіапарку SkyUp на першому етапі ми вклали близько $4 млн, яка включає в себе оплату за контрактом з Boeing і лізинг літаків у Boeing, які ми сьогодні використовуємо. Два наступних PDP 2019-го і 2020-рр. будуть здійснені власними силами", – сказав він.

Сероухов також повідомив, що для подальшого фінансування розвитку флоту авіакомпанії планується залучити фінансові організації США і Європи, які спеціалізуються на фінансуванні та купівлі літаків.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter