Голова громадської організації "Сила і честь" Ігор Смешко заявив, що не отримував жодних пропозицій про заняття тих чи інших посад від новообраного президента України Володимира Зеленського, але готовий до можливого діалогу. Про це він заявив в ефірі "Радіо НВ".

Читайте також: Стало відомо хто може стати Прем'єр-Міністром замість Гройсмана

"По-перше, я не отримував ніяких пропозицій і у мене практично не було ніякого контакту з новообраним президентом. Я його знаю виключно візуально, особисто з ним не знайомий", – заявив Смешко.

Він підкреслив, що ніколи не зрадить своїх виборців. "Я прийшов в політику і піду до кінця. Моя мета – створити першу, засновану на ідеології демократії, консервативно-демократичну партію України, на базі політичної партії "Сила і честь", – зазначив він.

"Я відразу після виборів зробив заяву, що стратегічний курс на те, що наша партія піде на вибори в парламент і створить там потужну фракцію, не ставиться під сумнів", – вказав Смешко.

Читайте також: У Зеленського назвали умову, за якої він зможе зробити ключові призначення

На його думку, прихід на будь-яку посаду у виконавчу владу "без ідеології, без розуміння важливості системних змін і світогляду цією командою "буде "профанацією".

"Але я – кадровий офіцер, йде війна, агресор захопив частину території України. Новий президент законно обраний, він Верховний головнокомандувач, і, безумовно, якщо буде пропозиція від президента, і вона буде кореспондуватися з моїм розумінням, що я зможу допомогти президенту на цій посади захистити нашу державу, то ніяких сумнівів немає, що я прийму цю пропозицію, і зроблю все можливе", – пояснив свою позицію Смешко.

Нагадаємо, Ігор Смешко набрав на виборах президента-2019 6,04% і посів 6-е місце у 1-му турі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook