Єдина актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець здивувала своїх передписників в Instagram незвичайним знімком. На фотографії Кравець позує з Мариною Лірник – дружиною Антона Лірника. Жінки, майже оголені, прикриваються великими валізами.

Та Олена Кравець, яка одного разу читала молитву прямо на знімальному майданчику, зазначила, що це всього лише реклама благодійного проекту. У коментарі до фото актриса написала (орфографія автора збережена. – прим. ред):

"Ми тут з Маринкою Лірник дещо придумали ... Знайомтеся, наш "Чемодан"! Новий магазин "зоряного" одягу від найвідоміших модниць шоу-бізнесу. Свого часу ці сукні, туфлі, сумки і капелюшки були їхніми улюбленими речами і приносили їм успіх. Сьогодні Джамала, Маша Єфросиніна, Катя Сільченко, Ірина Данилевська, Ірина Горова, Олена Коляденко, Оля Шурова, DJ Nana, Оксана Лебедєва, Марина Лірник та Олена Кравець готові скласти їх в наш "Чемодан", щоб продати за приємними цінами приємним людям, а ви, купуючи ці речі, берете участь у добрій, дуже потрібній та дуже важливій справі.

А саме: ми будемо допомагати випускникам інтернатів та дитячих будинків виходити в самостійне життя без страху, долаючи емоційно-психологічний бар'єр. Для цього їх навчать науково-обґрунтованій техніці трансцендентальної медитації, яка допомагає розкрити потенціал особистості, покращує здібності до навчання і захищає від стресів.

Ми хочемо подарувати цим молодим людям своєрідний ключ до себе, який допоможе їм відкрити двері в доросле життя з миром у серці". Автори проекту: Олена Кравець, актриса "Студії Квартал 95" і мама трьох дітей, і Марина Лірник, засновниця бренду одягу LIRNIK, дружина шоумена Антона Лірника.

Проект підтримують Фонд Девіда Лінча і особисто Ольга Дьякова, СЕО Фонду Девіда Лінча в Східній Європі. "Чемодан" покликаний об'єднати зусилля зірок шоу-бізнесу та успішних підприємців, щоб збільшити кількість добра на Землі в цілому і якості життя кожної людини. "Збери Добро в "Чемодан!".