Олександр Шевченко виграв праймеріз і офіційно став кандидатом у президенти від партії УКРОП. Відповідне рішення партія ухвалила під час XVI з’їзду, який відбувся 5 грудня у київському Міжнародному виставковому центрі. Нардепа підтримали представники "Українського об’єднання патріотів" у 24 регіонах України.

Читайте також: "Порошенко розуміє всю нікчемність свого рейтингу", – Шевченко про введення воєнного стану (відео)

"УКРОП веде боротьбу, яка є боротьбою не за власне місце під сонцем. Це боротьба за те, щоби український народ врешті-решт почав жити на своїй землі заможно. Щоби влада почала чесно до нього ставитися. Щоби влада нарешті стала сервісом, який дає людям можливість жити справедливо й просто. Ми боремося заради кожного українця, заради наших дітей і онуків, заради всіх майбутніх поколінь. І переконаний – ми переможемо.

Читайте також: Як на Волині влада погрожує та тисне на опозицію (заява)

Збройні сили України, наші люди, український народ – це не гарматне м’ясо. Ми повинні врешті решт зрозуміти, що посткомуністична армія й радянські принципи нам не потрібні. Я хочу, щоб наша армія була сильна через технологічний рівень, щоб там гинуло залізо, танки, літаки, але щоб люди залишалися живими. Як це видно в армії НАТО, США, Ізраїлю

Корупція зараз настільки сильно з’їдає українців зсередини, що її можна вважати сильнішою за будь-якого зовнішнього агресора. Але я знаю і вірю, що ми сильні та ніхто не зможе нас перемогти. Ніхто не рахуватиме нас за рабів", – сказав Олександр Шевченко під час заходу УКРОПу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter