У Горохівському суді лише через чотири місяці почали розглядати скарги захисника керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара. Нагадаємо, очільника громадської організації працівники СБУ затримали посеред міста та провели обшуки, однак вилученого майна, попри те, що вже пройшли усі терміни досі не повернули. Про це йдеться у сюжетіТРК Аверс.

Читайте також:  Олександу Тиводару не повертають паспорт порушуючи ухвалу суду

Нині в Горохівському суді розглядають скарги захисника керівника «Варти порядку» Олександра Тиводара. Сторона вимагає у правоохоронців повернення майна, котре забрали із дому Тиводарів працівники служби безпеки. За словами захисника Вадима Матвіїва, майно вже мали повернути, однак, правоохоронці від такого кроку ухиляються.

Правоохоронці протестують, слідчий у справі приїхав до Горохівського суду, щоб пояснити, що на обшуки у будинку Тиводарів на вилучення майна була постанова суду, пізніше ж правоохоронці написали клопотання і про арешт власності, а от клопотання суд досі не розглянув, тож повернути вилучені речі правоохоронці планують лише у разі відмови в арешті.

Серед вилученого майна – комп’ютерна техніка, планшети, авто і навіть документи Олександра Тиводара. Вилучали з дому те, що сбушникам муляло око, речі, розповідає дружина Олександра Тиводара збирали вибірково, за незрозумілою схемою. Жінка не розуміє. Як для вилучення вибирали ножі, адже забрали й ті, що зареєстровані, і кухонні, а частину ножів залишили. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook