Родина зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець, якій непросто даються постановки на "Танцях з зірками", та родина екскерівника "Кварталу", а нині президента України Володимира Зеленського, є кумами, йдеться у "Світському житті", пише ТСН.

Читайте також: Чарівна Олена Кравець здивувала всіх новим образом (фото)

Так, чоловік Олени хрестив доньку Володимира та Олени Зеленських. А от сама Кравець є хрещеною мамою першої леді країни.Акторка розповіла, як так сталося. 

"Ми хрестили доньку Володимира та Олени. І тут з'ясувалося, батюшка нас запитує: "Всі хрещені?". Олена каже: "Ні". Він каже: "Як, ні? Давайте і вас похрестимо". "Ну давайте. А хто буде хрещеною, Лєнчік, будеш моєю хрещеною?". Я кажу: "Давай". Тобто, отак було, на місці", – пригадала Кравець. 

Тим часом Олені Кравець іноді доводиться у "Кварталі" грати першу леді України. Та, як зізналася, артистка, дружба пародії не заважає.

Читайте також: Олена Кравець святкує річницю весілля з чоловіком: як виглядала зірка 17 років тому

"По-перше, Вова все перевіряє, він вичитує тексти. По-друге, ми думаємо, що ми кажемо. Це дуже цікаво, коли тобі по роботі доводиться пародіювати свою ж подругу", – поділилася Олена.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook