Перша леді України Олена Зеленська провела зустріч із Сарою Нетаньяху – дружиною прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху, який відвідав Київ з офіційним візитом.

Читайте також: Перша леді Зеленська викликала ажіотаж своїм образом на зустрічі із дружиною Макрона (фото)

Про це Зеленська у вівторок, 20 серпня, написала на своїй сторінці в Instagram.

"Уперше як дружина президента України мала честь вітати в Києві високу гостю - дружину прем'єр-міністра Ізраїлю пані Сару Нетаньяху. Екскурсія в Будинок з химерами, щира і тепла розмова про важливе", – написала вона.

Зеленська і Нетаньяху також напередодні відвідали меморіал у Бабиному Яру. Дружина президента зазначила, що вона разом з Володимиром Зеленським мріють зняти фільм про події, що сталися в цьому місці.

Читайте також: Перша леді Зеленська знову викликала ажіотаж своїм образом на офіційній зустрічі в Німеччині (фото)

"Вона (Сара Нетаньяху – ред.) розповіла, що все життя чула історію Бабиного Яру і не могла уявити свого візиту до Києва без відвідування цього місця. Завжди пам'ятати про трагедію, щоб вона ніколи не повторилася, – наше спільне завдання. Під час зустрічі я поділилася нашою з Володимиром мрією – зняти художній фільм про події в Бабиному Яру. Це приклад того, як Україна та Ізраїль можуть поглибити свої культурні зв'язки. Адже це – наша спільна історія. Ми з пані Сарою домовилися обов'язково продовжити обговорення цього проекту", – додала перша леді України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook