Перша леді України Олена Зеленська відвідала Версальський палац у Франції, де запустила україномовний аудіогід. Для виходу вона підібрала елегантний світлий тренч і кросівки.

Читайте також: Скільки коштують і хто створює образи Зеленської (відео)

Свій образ Олена доповнила молочною блузкою і чорними укороченими штанами. Відповідні знімки було опубліковано на офіційній сторінці Зеленської в Instagram.

Волосся перша леді вклала у фірмову зачіску та підібрала лаконічні блискучі сережки з камінням. На обличчі вона зробила ніжний денний макіяж з акцентом на очі. Дружина президента Володимира Зеленського з'явилася у Версальському палаці в захисній масці.

Олена Зеленська відвідала Версаль у стильному образі
Олена Зеленська в стильному тренчі відвідала Версальський палац

Читайте також: Зеленська з'явилася на публіці в елегантному білосніжному образі (фото)

«Ми наполегливо працювали дев'ять місяців, щоб після закінчення карантину всі охочі відвідувачі Версальського палацу змогли почути екскурсію українською мовою. Весь цей час був необхідний, щоб провести перемовини з Версалем, підписати договір, знайти підрядників для перекладу, редагування текстів, акторів озвучування, здійснити інтеграцію в застосунок та тестування. Це був довгий, але дуже цікавий процес, який дав хороший результат», – ідеться у підписі до фото.

Олена Зеленська у Версальському палаці

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook