Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН.

Читайте також: Затьмарила Меланію Трамп: Олена Зеленська підкорила Америку приголомшливими образами (фото)

Про це вона повідомила в Instagram.

"Мала нагоду взяти участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН і приєднатися до вшанування представників індустрії моди за їхній внесок у досягнення глобальних Цілей сталого розвитку. Висловлюю свою глибоку повагу та щирі привітання номінантам!", – підписала світлини Олена Зеленська.

Зазначимо, що Fashion 4 Development (F4D) – це глобальна платформа, заснована у січні 2011 року на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН.

Читайте також: "Моя перша леді в червоному": президент Зеленський зворушливо похвалився дружиною (фото)

F4D ґрунтується на наступних принципах: Освіта, розширення можливостей, вдосконалення та збагачення та активізація партнерських стосунків, що сприяють розвитку моди та текстильної промисловості, просуванню економічного та соціального розвитку, збереженню культури та розширенню можливостей жінок.

У 2015 році F4D взяла на себе підтримку 17 цілей сталого розвитку ООН та зробила значну увагу на практиках сталого способу життя для здорового світу. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook