Українська співака Ірина Білик не перестає дивувати шанувальників творчими експериментами. Співачка випустила пікантне відео до пісні "Не ховай очей".

Читайте також: Відома українська співачка чекає первістка (фото)

Відео з'явилося на YouTube-каналі зірки і спричинило значні обговорення в мережі.

Після несподіваної зміни іміджу рудоволоса Ірина Білик з'явилася в новому образі в кліпі, передає УКРОП. Артистка зняла пікантне відео підтримки ЛГБТ-спільноти.

Для презентації відеороботи Ірина Білик обрала незвичайне місце – посольство Німеччини в Києві. Подія відбулася в Міжнародний день боротьби з гомофобією. Світський захід відвідали зіркові друзі Ірини Білик і посол Німеччини в Україні.

Читайте також: Уїтні Х'юстон була зґвалтована власною сестрою в дитинстві

"Сподіваюся, що ця робота зможе підняти рівень толерантності до ЛГБТ-спільноти (геї, лесбіянки, бісексуали, трансгендери) в нашій країні", – написала співачка у соцмережі.

Користувачі мережі по-різному відреагували на новий кліп співачки. Одні стали на захист ідеї Ірини Білик, кажучи, що варто акцентувати увагу на питанні існування ЛГБТ-спільноти, інші ж критикували зірку, додаючи, що ця тема не повинна бути настільки гостро піднята. Зараз відео подивилися більше 14 тисяч чоловік, більшість полюбило задум режисера Юрія Двіжона.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter