Portmone.com – найбільший незалежний сервіс онлайн-платежів і переказів в Україні, який щомісяця обслуговує понад 3 млн користувачів і понад 1400 організацій, представив новий мобільний додаток для смартфонів і планшетів на базі ОС Android та iOS. З його допомогою можна швидко і легко оплатити комунальні платежі, поповнити мобільний рахунок і здійснити грошовий переказ прямо з екрану смартфона, назавжди забувши про черги та походи в банк.

Читайте також: Оплата комуналки: найгірше українці розраховуються за газ та опалення

Про це інформує прес-служба компанії.

Додаток має простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, що дозволяє виконувати будь-які дії всього у два кліки. Тепер для здійснення необхідного платежу не потрібно записувати або запам’ятовувати паролі від різних акаунтів, так як всі необхідні сервіси зібрані в одному зручному і швидкому додатку. 

Сконцентрувавшись на клієнтському досвіді користувачів, команда Portmone оновила і спростила форму реєстрації, полегшила процес створення шаблонів і додала можливість швидкої авторизації за допомогою біометричної ідентифікації Face ID і Touch ID. Впровадження передових технологій зробило додаток значно швидшим та стабільнішим за попередню версію. Крім того, Portmone.com стала першою компанією в Україні, яка пройшла міжнародний аудит безпеки відповідно до вимог стандарту PCI DSS*, що робить процес оплати рахунків і переказів не просто зручним і швидким, але й максимально безпечним.

У Portmone цінують і дорожать своїми користувачами, регулярно пропонуючи їм різні акції та спеціальні пропозиції. Кожен новий клієнт отримує можливість оплати комунальних та телеком-рахунків без комісії в перші два місяці. 

Читайте також: Заберуть і перерахують: що чекає на українців після закінчення опалювального сезону

Основні переваги нового додатку:

Оновлений інтерфейс. Новий дизайн інтерфейсу став простішим та більш дружелюбним. На головному екрані тепер завжди відображається список найпопулярніших у користувача операцій і вікно пошуку. Оновлені розділи "Оплата рахунків" і "Гаманець карт" стали зручнішими, а також отримали більш просту форму реєстрації та створення шаблонів.

Оплата у два кліки. Кількість кроків для здійснення оплати скоротилася до двох, так що тепер додатком Portmone можна користуватися буквально на ходу.

Оновлений профіль користувача. З’явилася можливість вибору тарифного плану та персоналізації додатка. Нові можливості для переказу. Додалася можливість переказу грошей за номером телефону і QR-кодом.

Контроль за проведенням операцій. Якщо в процесі заповнення шаблонів користувач допустить помилку, система не дозволить перейти до наступного кроку і вкаже, що саме необхідно виправити.

Нові способи отримання квитанцій. Тепер зробити запит на отримання квитанції на e-mail або в месенджер можна прямо з додатку.

Додаток Portmone – найшвидший та найзручніший спосіб перевести гроші й сплатити рахунки прямо з мобільного телефону. Завантажити програму на свій смартфон можна в будь-який час та абсолютно безкоштовно з магазинів Google Play і App Store.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter