Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко зганьбився перед колишнім президентом Грузії Міхеілом Саакашвілі.

Читайте також: Порошенко і Ляшко очолюють рейтинг недовіри українців

Зовсім скоро в Україні пройдуть дострокові вибори до Верховної Ради, до яких готуються обидва політики разом з їх командами. В рамках передвиборної гонки потенційні депутати нового скликання 29 червня виступили в прямому ефірі ток-шоу "Опозиція", де влаштували гучний скандал.

Олег Ляшко почав скандал, розповівши про проблеми сімей з дітьми, що страждають на дитячий церебральний параліч. У відповідь на це лідер "Руху нових сил" запропонував своєму опонентові допомогти хворим українцям не словом, а ділом. Наприклад, забезпечити пацієнтам гарне житло або допомогти з грошима на лікування. На думку Міхеїла Саакашвілі, це допоможе дітям набагато сильніше, ніж розмови на камеру.

"Нескромне питання: ви і інші депутати не хочете надати свої особняки в Конча Заспі хворим на ДЦП, не хочете мільйон доларів пожертвувати на лікування дітей зі своїх декларацій?", – поцікавився колишній губернатор Одеської області.

Зауваження грузинського політика обурило Олега Ляшка. Головний радикал в поривах емоцій закликав Міхеїла Саакашвілі повернутися назад до Грузії. А також нагадав, що там екс-президенту винесли кримінальний вирок. У відповідь на це керівник "Руху нових сил" зазначив, що може показати результати своєї роботи в Україні. А саме, нову дорогу в Одесі. Тоді як Олег Ляшко, за його словами, тільки базікає. В результаті політики перейшли на образи і обмінювалися нерозбірливими репліками, поки ведучий марно намагався їх розборонити.

Користувачі мережі в коментарях під відео розкритикували Олега Ляшка за його зухвалі витівки на телешоу.

Читайте також: "Нех*ен йти в політику!": Гриценко жорстко осадив Вакарчука в прямому ефірі (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook