На кладовищі у селі Гаразджа перепоховають останки полеглого волинського військовослужбовця Юрія Лавренчука.

Читайте також: Волинський військовий помер в зоні проведення ООС через серцевий напад

Про це повідомляє перший заступник міського голови Григорій Недопад на своїй сторінці у Фейсбук.

"До останнього родина зниклого безвісти бійця Юрія Лавренчука сподівалась, що він живий. Юрій був призваний до складу 51 ОМБР у 2014 році, в час, коли наші хлопці опинилися в самому пеклі війни. Востаннє виходів на зв'язок у серпні 2014 року. Але подальша його доля була невідомою. І з того часу родичі шукали Юрія, хапалися за будь-яку ниточку, в надії знайти чоловіка, сина і тата. По Луцьку троє бійців вважалися зниклими безвісти, серед яких і Юрій Лавренчук.

Та, на жаль, вчора дружина отримала постанову про ідентифікацію загиблої особи, яка підтверджує, що цією особою на 99,9% є Юрій Васильович Лавренчук. В листопаді 2015 року його тіло було захоронене на кладовищі села Парасковіївки Бахмутського району Донецької області.

Читайте також: На Волинь везуть тіло загиблого бійця на Сході

Сьогодні, на позачерговому засіданні виконавчого комітету, в терміновому порядку розглянули проект рішення щодо перепоховання останків загиблого військовослужбовця Юрія Васильовича Лавренчука, який до служби в АТО проживав у Луцьку. Сам він родом із села Старосілля Маневицького району.

У Юрія залишилася маленька донечка, яка народилася незадовго до того, як її тата призвали в зону проведення антитерористичної операції. Після оформлення всіх необхідних документів, тіло героя перепоховають на кладовищі в селі Гаразджа. Вічна пам'ять герою, який віддав своє життя за Україну", – пише Григорій Недопад.

Так, останки Юрія Лавренчука перепоховають на міському кладовищі в с.Гаразджа на Алеї почесних поховань.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter