Кандидат у президенти переконаний: йому не треба доводити суспільству, що в нього немає наркозалежності, інформує УНІАН.

Читайте також: "Молодість і лютий совок": як у мережі відреагували на здачу аналізів Порошенком і Зеленським

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів журналістам, чому не поїхав здавати аналізи на НСК "Олімпійський". За його словами, йому надійшла інформація про те, що там проти нього готували провокацію.

"Коли-небудь, після усіх цих виборів, на світло явиться інформація, як на НСК "Олімпійському" хтось готував провокацію проти мене. Я туди не поїхав, отримав таку секретну інформацію. Зараз я не готовий про неї говорити", – зазначив він у коментарі журналістам.

Разом з тим кандидат пояснив, що міг здати аналізи у знайомих йому приватних клініках "Євролаб" або "Борис".

Читайте також: Порошенко здав аналізи із порушеннями, з'явились перші результати

"Я міг поїхати туди, або туди. Я дійсно не хотів їхати на НСК з дуже простої причини: я не знав, що там будуть робити з моїми аналізами потім", – підкреслив Зеленський.

Відповідаючи на питання про тести VADA, Зеленський зазначив, що був би готовий здати їх за кордоном, у незалежній структурі. На його думку, боксер Володимир Кличко, який подав ідею про тести VADA, став учасником політичної гри.

"Ну, мужики, ну, треба буде – поїдемо", – відповів Зеленський на пропозицію здати аналізи.

"Зрозумійте мене, я взагалі не граю в спекуляції. Мені не треба доводити суспільству, що я – не наркоман", – підсумував кандидат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook