Ворожка Саона розповіла всьому світу про нового обранця Софії Ротару. Пройшло 16 років з тих пір, як українська співачка Софія Ротару овдовіла. І за цей довгий час прихильники не раз замислювалися, чи є у Софії Михайлівни "друг серця". На це питання вирішила відшукати відповідь таролог і потомственна відьма Саона.

Читайте також:  Софія Ротару "розважала" відвідувачів "Російської ярмарки"

Про це повідомляє "ZNAJ.UA".

Карти показали ворожці, що Ротару все ж тісно спілкується з чоловіком. Але назвати їх парою жінка не може. При цьому відносини між ними більш ніж теплі, можна навіть припустити, що більш ніж дружні, зазначила таролог.

Однак у співачки та її шанувальника іноді спалахують невеликі сварки. Мова йде не про скандали, а про втручання в їх відносини третьої особи, пояснила відьма.

Людина, яка знаходиться поруч зі співачкою, не зовсім вільна – у нього є дама. Вона постійно стежить за Ротару й намагається внести в її відносини з чоловіком сварку, заявила Саона.

Читайте також: 70-річна Софія Ротару захопила знімком з пляжу

Найближчим часом співачка буде багато їздити. І, так як у неї не буде вистачати часу на спілкування, суперниця може перетягнути ковдру на себе, попереджає ворожка свого кумира.

В любовному трикутнику завжди знайдеться той, хто переможе, підкреслила Саона. І побажала Ротару утримати обранця і бути щасливою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter