У найближчому оточенні київського мера Віталія Кличка стався новий гучний скандалВчора ввечері, 26 квітня, в столиці, на вулиці Льва Толстого поліцейські затримали його заступника Володимира Слончака.

Читайте також: "Вони задньопривідні": "Джокер" розвів Кличка на сенсаційну інформацію (фото)

Про це повідомляє "Київ оперативний" в Facebook.

Історія почалася з того, що на вулиці Льва Толстого патрульні зупинили автомобіль Mercedes (AA2626EK) водій якого не увімкнув фари. За кермом була Людмила Костенко (вона ж депутат Київради від фракції "Солідарність" і заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку).

У 99% за таке правопорушення копи просто дивляться документи, перевіряють по наявних базах, попереджають і відпускають. Мабуть, все так би й закінчилося, але поруч з Костенко сидів Володимир Слончак (заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень), який вирішив по своєму розрулити ситуацію.

Читайте також: НАБУ відкрило кримінальну справу проти Кличка за держзраду та розкрадання держкоштів

Він почав "качати права" відпускаючи репліки типу "так ви знаєте хто ми", "завтра від вас тут і сліду не буде" і т.д.

Так, як на його репліки ніхто не реагував, він вийшов з авто і почав приставати до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Неадекватного дебошира-заступника затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою.

Тим часом, Людмила Костенко відмовилася від проходження будь-яких тестів на стан сп'яніння. Автомобіль поїхав на штраф-майданчик. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка задокументувала цю надзвичайну подію.

Як повідомлялося раніше, співробітниками СБУ 14 квітня задокументувано протиправну діяльність першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, який через посередника вимагав неправомірну вигоду у розмірі 125 000 доларів від представника компанії-забудовника.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook