Півторарічна дитина з села Обарів на Рівненщині отримала 10 ударів ножем під час сварки між нетверезими батьком і дідом.

Читайте також: У Луцьку неврівноважений чоловік чіплявся до дитини

Про це повідомиляє Головне управління Національної поліції в Рівненській області.

22-річний чоловік пив спиртні напої зі своїм 45-річним батьком. Дитина в цей час гралася поруч. Між чоловіками виник конфлікт, що переріс у штовханину. Молодший чоловік схопив ножа і намагався ним вдарити батька. Хлопчик злякався і почав сильно плакати. Батько, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, накинувся на сина і завдав йому численні удари ножем.

Через сильне алкогольне сп'яніння чоловіки не змогли надати чітких пояснень з приводу того, як саме дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопчика госпіталізовано до реанімаційного відділення лікарні. Стан дитини стабільно тяжкий.

Читайте також: У Луцьку мати хлопчика, якого викрали з лікарні, не має жодних претензій

Матері під час конфлікту вдома не було, вона поїхала до Рівного, щоб забрати старшого сина з дитсадка. Її поліцейські розшукали вночі нетверезою в обласному центрі, але без дитини. Трирічного хлопчика виявили у знайомої. Соціальні працівники доставили його у будинок дитини.

Батько перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. За скоєне йому загрожує від десяти до 15 років позбавлення волі або довічне за статтею 15 пунктом 2 частини 2 статті 115 КК України.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter