За збитий ліхтар на вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському на в’їзді до готелю на водія склали чотири протоколи. ДТП 29 квітня за кермом Mitsubishi скоїв нетверезий чоловік.

Читайте також: В аваріях на Волині постраждали два мотоциклісти

Як інформує БУГ, близько 16 години до чергової частини Володимир-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про ДТП.

Працівниками сектору реагування патрульної поліції відділу було здійснено виїзд на місце події. Під час опитування свідків встановили особу водія, ним виявився місцевий житель, 1982 року народження.

Чоловіка ще раніше позбавили права керування транспортними засобами за вчинення низки порушень.

Читайте також: У Луцьку водійка збила жінку на пішохідному переході

На водія склали протоколи передбачені статтями Кодесу України про адміністративні правопорушення:

ст.124 – Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна;

ст. 122-4 – Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди;

ст. 130 – Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції;

ч.4 ст.126 – Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами, накладено штраф 20400гр.

Зазначається, що керівник одного з місцевих ринків у 2019 році на цьому ж автомобілі зніс паркан у центрі Володимира. 12 січня цього року Mitsubishi зупинили патрульні: водій був з ознаками алкогольного сп’яніння та чинив супротив поліцейським.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook