Був трішки п’яний і не перевищував швидкості. Під час обрання міри запобіжного заходу Роману Бузулуку, його адвокат маніпулював відомостями про стан алкогольного сп’яніння свого підзахисного.

Читайте також: Чоловіка речниці Волинської поліції, який спричинив смертельну аварію, взяли під варту (фото)

Нагадаємо, Роман Бузулук 27-го вересня на швидкості щонайменше 120 кілометрів в годину, врізався в іншу автівку. Загинула 47-річна лучанка. Освідування водієві провели лише через 6 годин, і виявили у його крові 0,35 проміле алкоголю. Тепер адвокат у суді каже, що це не великий рівень алкоголю.

Чоловік речниці роліції Волинської області Ольги Бузулук Роман Бузулук опинився на лаві підсудних через смертельну аварію, яку він скоїв.

Історія про цю аварію викликала настільки великий резонанс, що в голові не вкладається, як при такому розголосі та при таких обставинах справу можна зам'яти. Але, схоже, що все так і робиться.

Цікавим є той факт, що дружина Романа Бузулука фігурує у цій справі не як особа, яка передала кермо п'яному водієві, а як свідок і жертва. Як виявилося того ж сакмого дня Ольга Бузулук написала заяву на свого чоловіка про те, що у них виник сімейний конфлікт і він змусив її сісти у ту машину. 

Відповідну заяву в суді надав прокурор, як аргумент того, що у цьому випадку варіант – тісні сімейні стосунки не може бути аргументом, до прикладу, домашнього арешту. Та варто віддати належне адвокату, який заявив, що якщо його підзахисний не може жити разом із дружиною під одним дахом, то буде жити разом із тещею.

З власних джерел журналісти ТРК "Аверс" дізналися, що мама Ольги Бузулук, на яку зареєстрована автівка Infiniti, на якій і була скоєна аварія, відмовилася передавати її правоохоронцям на вимогу. 

Читайте також: П'яний чоловік речниці поліції Волині, який вбив жінку, колись мало не зарізав чоловіка, – ЗМІ (відео)

Роману Бузулуку обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, але визначили заставу у розмірі 68 тисяч гривень.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook