В Броварах відбувся організований пропрезидентський мітинг, на якому Петро Порошенко, дуже жорстко поспілкувався з присутніми.

Читайте також: Порошенко купив у кандидата в президенти квоти у виборчих комісіях для фальсифікації

Про це йдеться у відео, опублікованому у Facebook.

Глава держави з трибуни похизувався, що зараз в армії солдатів дуже добре годують, вони отримують високу зарплату і при зустрічі дякують Президенту особисто.

Під час виступу Порошенка люди з натовпу почали рішуче суперечити його заявам. Президента це розгнівало, і він заявив, що "хтось випив і йому стало погано". Люди стали вимагати мікрофон, щоб висловити свою думку. У відповідь Порошенко нагадав юрбі, що розмовляють вони в цей момент із Президентом.

Читайте також: Порошенко запустив шокуючу за масштабом схему фальсифікації виборів: подробиці

"Ви нам не цікаві!", – заявив глава держави обуреним людям, котрі вигукували: "А чого ви морозитесь?" та "Ви нам також нецікаві".

У коментарях під відео користувачі вибухнули гнівними коментарями на адресу Порошенка, який дозволяє собі так розмовляти з виборцями.

"Нехай подивляться це ті, хто збирається за нього голосувати! Позорище!", "А йому весь простий народ нецікавий", "Клоун, а не головнокомандувач", "Голубе ти сизий, щось ти останнім часом розійшовся: то телефони з рук вибиваєш, то алкашами всіх обзиваєш, скоро шапки почнеш красти як Янукович", – відреагувала інтернет-спільнота.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook