Всі жадають безтурботного існування, але деякі знаки зодіаку постійно уникають відповідальності. Це Скорпіони, Леви, Стрільці, Овни та Близнюки.

Читайте також: Скачуть у гречку: знаки зодіаку, схильні до невірності

Пустувати часом добре і корисно, але тільки не коли доходить до важливих справ. Представники цих п'яти сузір'їв найбільш схильні ховати голову в пісок, розповіла головна редакторка і астрологиня сайта Astrofame Сьюзан Тейлор.

Скорпіон

Вони створюють враження, що зрілі в усіх сенсах цього слова. Скорпіони – знатні маніпулятори. Тому багато з того, що вони роблять, треба для власної вигоди. Цей знак рідко готовий на самопожертву.

Лев

Хоча у Левів і є риси, що відповідають критеріям зрілості, їхній найбільший недолік у тому, що вони дуже егоїстичні, хоча можуть не визнавати цього відкрито. Ще вони виставляють одні правила і вимоги для себе, і зовсім інші – для інших.

Стрілець

Це великі діти. Стрільці – глибоко інтроспективний і філософський знак зодіаку. Однак цей знак страждає фобією до зобов'язань і робить усе можливе, щоб зберегти свою свободу. Стрільці просто живуть своїм життям.

Овен

Один із найбільш важливих аспектів зрілості – це усвідомлення свого оточення і людей у ньому, а Овен не володіє тактом. Нетерплячість і агресія – дві центральні риси його особистості.

Читайте також: Що найбільше засмучує різні знаки зодіаку

Близнюки

Найбільш незрілий знак зодіаку. Близнюки – це люди, які не хочуть дорослішати ніколи. Вони не особливо люблять зобов'язання, які виникають у дорослому житті, і намагаються звести їх до мінімуму. Тобто активно уникають відповідальності.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook