Сутичка між активістом та депутатом у Луцькраді: самооборонівець Сергій Рижков з'явився на бюджетну сесію аби виступити з промовою, коли депутати йому відмовили він спровокував скандал, зімітував падіння та викликав поліцію.

Читайте також: Сергія Рижкова "витурили" із сесійної зали 

Відео "псевдо-падіння" у сюжеті телеканалу Аверс.

Після того, як помічнику Ігоря Лапіна Рижкову не надали слово для виступу, він просто став посеред зали та почав промову, чим зірвав обговорення ряду важливих питань для міста. Коли на місце події прийшла муніципальна поліція, яка почала виводити його із залу, він вступив у суперечку з Євгеном Ткачуком, але коли активіст підійшов до депутата впритул, той його відіпхнув.

Після цього Рижков видовищно впав на стіл де сидять депутати.

"Людина неадекватна підійшла до мене, почала не зовсім м'ягко в мою сторону висловлюватись, я просто привстав, хотів його від себе відсторонити, але ви бачили на відео, як він робить той стрибок, падає на стіл, після цього підриваєтсья і тікає", – депутат Євген Ткачук.

Покинувши залу Рижков викликав поліцію та наголосив, що напише на депутата заяву про хуліганство.

До слова, самого Рижкова вже судили за хуліганство, свого часу він застусував силу проти одного з активістів та лаявся на журналістку. Суд визнав його хуліганом, однак штраф він не платив.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook