Зима в лютому відновлює свій статус, проте, незважаючи на посилення морозу, сонця на вихідних в Україні буде все більше, пише у Facebook синоптик Наталія Діденко.

Читайте також: Метеорологи налякали, що настає найтепліше десятиліття

За її словами, 23-24 лютого антициклон витіснить з країни похмуру погоду, яка охопила південний захід України, в зв'язку з чим про опади не варто турбуватися. Однак морози посиляться. У нічні години на вихідних очікується -7 ...- 13 градусів, на північному сході -12 ...- 17 градусів, вдень -3 ...- 9 градусів. Вдень у неділю на Заході і Півночі країни температура підвищиться до -3 ... + 2 градусів. На початку наступного тижня потепління має охопити більшу частину українських областей.

До столиці 23-24 лютого також прийдуть морози, вночі передбачається -6 ...- 9 градусів, на околицях, при проясненнях до -10 градусів. Вдень 23 лютого очікується близько -4 ...- 6 градусів, 24 лютого почнеться послаблення морозу до 0 ...- 2 градусів. У понеділок в Києві буде тепло: +2 ... + 4 градуси.

Читайте також: За останні 50 років у світі збільшилась тривалість життя

"Тому на пару днів знову можна виглядати, як закутане опудало на городі, а вже у понеділок – елегантними громадянами в легшому одязі", – написала синоптик.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook