Також віце-президент асамблеї повідомив, що ПАРЄ врахувала важливу поправку української делегації у доповіді "Про надзвичайний стан і відступ від Конвенції про права людини".

Читайте також: В ООН не вистачає коштів на гуманітарні місії в Україні

Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила рішення, в якому визнала окупацію частини України Російською Федерацією. Про це сьогодні у Facebook повідомив віце-президент ПАРЄ Володимир Ар’єв.

"Росія - окупант! Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила рішення, у якому визнала окупацію ОРДЛО Російською Федерацією. Це перемога української делегації в ПАРЄ, яка в перспективі поглибить відповідальність Росії за порушення норм міжнародного права", – написав Ар’єв.

Також він повідомив про врахування поправки української делегації в ПАРЄ у доповіді "Про надзвичайний стан і відступ від Конвенції про права людини". "Перемога! Ухвалена важлива поправка української делегації в ПАРЄ в доповіді "Про надзвичайний стан і відступ від конвенції про права людини", і Асамблея проголосувала за визнання окупації частини Донбасу Росією! Казкам про шахтарів і трактористів з воєнторга настав нарешті кінець і в міжнародних документах", – додав Ар’єв.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter