Бойовики ОРДЛО 28 червня обстрілювали українські позиції на Донбасі 28 разів, в результаті чого четверо українських військових загинули.

Читайте також: РФ може використати "помічника" для вторгнення в Україну

Про це повідомляє прес-центр ООС.

“Російські окупаційні війська 28 разів вдалися до прицільного вогню по наших позиціях, 9 з яких – із важкого озброєння. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь ворогу”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найгарячіше було в районі населеного пункту Південне. Там зав’язався бій між бойовиками та українськими військовими, внаслідок якого від ворожих снайперів загинуло двоє бійців ЗСУ.

Також із гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали українські позиції в районі Світлодарська та Новозванівки. Там один боєць ЗСУ загинув, ще один отримав поранення.

Читайте також: ООС: протягом доби бойовики 32 рази порушили режим припинення вогню

На Маріупольському та Донецькому напрямках позиції української армії обстрілювали з 122-мм артилерії, 120-мм мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів загинув один із захисників Авдіївки.

“За уточненими даними розвідки, 9 бойовиків російських окупаційних військ знищено, 8 поранено”, – підкреслили в прес-центрі ООС.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter