У понеділок, 11 червня, на Сумщині трапилась стрілянина.

Читайте також: 12-річна дівчинка трагічно загинула у турпоході на Рівненщині

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Сумської області.

По приїзду на місце події правоохоронці виявили тіла двох чоловіків без ознак життя з вогнепальними пораненнями, та мешканця будинку з колото-різаними ранами.

Правоохоронці встановили, що окрім загиблих на території знаходились ше троє людей – товариш господаря будинку, його брат та батько. За словами чоловіка, товариш зателефонував йому і повідомив, що між ним та його родичами виникла сварка під час розпиття спиртного і попросив приїхати на допомогу.

Друг разом з ще двома приятелями приїхав в Старі Вирки, а зайшовши на подвір'я вони стали свідками сварки, тож взялися розбороняти родичів.

Читайте також: Волинянка жорстоко вбила чоловіка під час застілля

Батько скандального сімейства пішов за будинок, а вже через декілька хвилин повернувся з мисливською рушницею в руках та одразу почав стріляти по гостям. Двоє молодиків від отриманих поранень впали на землю. У цей час товариш відібрав у 71-річного чоловіка зброю та вибіг з подвір'я, щоб викинути рушницю та покликати на допомогу. Через декілька хвилин він повернувся і побачив, що знайомий лежить на землі, а біля нього стоять батько і брат. Чоловікові вдалось втекти і викликати поліцію.

Як повідомив заступник керівника Конотопської місцевої прокуратури Олександр Вінніков, на даний час батькові повідомлено про підозру за п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох або більше осіб) КК України. Досудове слідство триває. За результатом зібраних доказів буде надано правову оцінку діям його молодшого сина.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter