Рідні журналіста інтернет-видання "БУГ" Ольги Холмецької, яка раптово померла 28-го травня, у відповідь на інформаційний запит отримали стенограму розмови з диспетчером Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Читайте також: У Луцьку на зупинці знайшли мертвого чоловіка

Текст стенограми шокує. Ця розмова для Ольги Холмецької стала останньою – диспетчер проігнорував її дзвінок, "швидка" не приїхала на виклик. Вдома не було нікого, чоловік затримався у Києві через поломку автомобіля. Жінку знайшли мертвою через день, поряд лежав телефон, пише "БУГ".

 

Ольга Холмецька на роботі скаржилася на проблеми зі здоров’ям. Колегам вона розповідала, що у Іваничівській ЦРЛ їй сказали лікувати бронхіт.

"Я третій день лежу з температурою, не збивається… Зранку піду до лікаря. Мій стан мені не подобається", – писала вона 27-го травня.

У цей же день о 23:11 було отримане останнє її повідомлення у мережі Фейсбук, яке стосувалося роботи.

Чоловік Холмецької розповідає, що його дружина і справді збиралася в лікарню. У будинку знайшли її тіло і кульок із зібраними речами.

Читайте також: Українець помер під час відпочинку на Кіпрі

28-го травня близько 17:00 жінці стало дуже погано і вона звернулася на "103". Диспетчер з приймання викликів і передачі їх виїзним бригадам швидкої, як видно зі стенограми, повністю зігнорував своїми посадовими обов’язками, навіть не поцікавившись адресою проживання людини, від якої був виклик. Працівник вів себе по-хамськи з жінкою, можливо, в останні хвилини її життя, адже розмова раптово обірвалася. З тексту видно, що вона благала про допомогу.

Дзвінок на "швидку" від Ольги Холмецької поступив о 17:08, після цього вона більше не відповідала на телефонні дзвінки від рідних та колег.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter