Продукти, які щодня входять до нашого раціону, впливають на рівень холестерину і цукру, показники артеріального тиску, а значить грають не останню роль у стані здоров'я серцево-судинної системи.

Читайте також: За рік українці витратили понад 146 млрд грн на тютюн та алкоголь

Британські вчені в результаті досліджень визначили три найбільш небезпечних продукти, які можуть збільшувати ризик серцевого нападу, передає Обозреватель.

Отже, в першу чергу необхідно викреслити з меню м'ясні напівфабрикати. Зокрема, бекон, шинку, ковбасу, салямі, копчену курку і т.д. Замість них намагайтеся вживати тушковані, варені або приготовані на пару продукти.

Також намагайтеся звести до мінімуму вживання хліба і снеків (наприклад, пластівці для сніданку і т.д.). Ці продукти провокують викид великої кількості цукру в кров, а тому б'ють і по серцево-судинній системі.

Солодка газована вода – наступний претендент на викреслення з раціону. У ній міститься дуже багато цукру, який, знову ж таки, негативно впливає на роботу серця.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter