Вчора, 30 листопада, відійшов у вічність бойовий офіцер, полковник з Волині, люблячий батько, дідусь та наставник Гомонець Іван Миколайович. Про це повідомила його донька Вікторія Гомонець.

Читайте також: На Волині померла вчителька

Чоловік помер у віці 73 роки.

"Мій ідеальний батько, дідусь, авторитетний друг, наставник, моя підтримка. "Доця!", – називав мене. Кожен робочий день починався з його дзвінка... Мені завжди хотілося, щоб він мною пишався. І я дуже пишаюся своїм татом! Бойовий офіцер, полковник, і при цьому неймовірної доброти і чуйності людина. Пройшов нелегкий життєвий шлях і так важко пішов з життя... переміг covid, але не справився з ускладненнями. Ми всі дуже любили його і завжди будемо любити... Я дуже старалася його вберегти, але все в руках Божих. Тепер і він в руках Божих, буде нашим ангелом", – пише донька.

Жінка зазначає, що ніколи не ділилася сімейними фото і переконана, що щастя любить тишину.

"Запам‘ятайте тата таким: чудовим сім‘янином, щирим, добрим і усміхненим. Він залишив нам найкращі спогади і чудовий сад, який ще довго всіх частуватиме смачними фруктами і ягодами. Але робочі дні з його дзвінків вже починатись не будуть", – зазначає жінка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook