У справі про смертельну аварію на вулиці Сумській у Харкові провели додаткову експертизу.

Читайте також: "Ти мій ангел": дівчина, яка вижила в ДТП із Зайцевою написала пост відчаю

Про її результати повідомив адвокат Сергій Перепелиця, який захищає Геннадія Дронова.

"Такий неякісний і, відверто кажучи, брехливий висновок експертизи не став несподіванкою. А лише підтверджує, що об'єктивне встановлення обставин ДТП і справедливий судовий розгляд у цій справі, мабуть, нікому не потрібний. Ось воно, правосуддя у всій своїй красі! Перемога, друзі!", − написав Перепелиця в Facebook.

Усі спроби експертів Харківського науково-дослідного інституту судової експертизи ім. М.С. Бокаріуса ухилитися від проведення справді повноцінного і комплексного дослідження всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди є успішними, за словами адвоката.

"Мало того, що при призначенні цієї, з дозволу кажучи "додаткової експертизи" судом, із невідомих причин було задоволено лише 2 питання з 25, які заявлялися нами. Так ще і явно "незалежними" експертами у зазначеному висновку не дається конкретних і обґрунтованих відповідей на жодне з поставлених питань. А на 29 сторінках тексту тільки і роблять, що щось складають", - йдеться в дописі.

Ляп експертизи зрозумілий навіть не фахівцеві в даному питанні.

Читайте також: Українці насмерть розбилися у жахливій ДТП в Чехії (фото)

"Інакше як пояснити те, що на схемі вони спочатку зображують "Volkswagen Touareg", який нібито перетнув межу перехрестя кузовом автомобіля на 90 см (при загальній довжині автомобіля 476, 6 см), а потім ці ж експерти на розкадруванні відеозапису ДТП проводять цю ж умовну лінію перехрестя перед фарами "Volkswagen Touareg", − додав Перепелиця.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter