Днями переможниця восьмого сезону "Голосу країни" дівчина з народним голосом Олена Луценко вперше побувала в омріяній двокімнатній квартирі у ЖК "Щасливий" в Києві, яку отримала після перемоги у вокальному проекті України разом з почесним званням "голосу країни" і 3-місячною ротацією на радіо "Хіт FM".

Читайте також: Зіанджа показала себе хлопчиком у дитинстві

Учасниця команди Сергія Бабкіна зізналась, що вже планує переїзд з Білої Церкви до столиці:

"Найближчим часом я хочу розпочати ремонт у подарованій мені квартирі. Завжди мріяла зробити власний дизайн свого помешкання – інтер'єр буде оформлений у пастельних або чорно-білих тонах, я хочу задіяти максимум три кольори, майже як у відомій українській пісні. Цікаво, що наша хранителька роду баба Надя вже пообіцяла, що на новосілля збере всі наші чотири покоління і першою заспіває за великим сімейним столом", – сказала дівчина.

Окрім цього, Олена розповіла, що розпочала запис власної композиції:

"Я давно пишу пісні, але мені завжди не вистачало сміливості показати їх людям. Після перемоги у "Голосі країни" я повірила у себе і зрозуміла, що наш народ, як і я, любить українські пісні, адже це мелодія нашої душі. Моя перша композиція буде про кохання, а співатиму я рідною мовою".

Читайте також: Тіна Кароль подарувала свою пісню підопічному

Олена Луценко народилася у співочій сім'ї, в якій зберіглася давня українська традиція співати з родичами за обіднім столом. Для того, щоб дівчина могла розвивати свій дар співу, її батьки довгий час відмовляли собі в багатьох благах і працювали на кількох роботах.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter