13-річна дочка епатажної співачки Олі Полякової Маша, яка слідом за зірковою мамою активно показує фото в купальнику,  цього разу знову здивувала користувачів мережі.

Читайте також: "Happy Birthday, Mr. President", – Полякова креативно привітала Зеленського із днем народження (відео)

Як відомо, Оля Полякова – епатажна поп-виконавиця, яка носить горде звання суперблондинки української сцени.  Зірка з задоволенням ділиться з шанувальниками яскравими фото в соціальних мережах. Дочка Олі Полякової слідує її прикладу. І ось сьогодні, 30 січня, на своїй офіційній сторінці в Instagram дівчинка розмістила яскраве фото.

Так, в цей раз Маша показала своїм шанувальникам спортивне захоплення – заняття в гімнастичному залі.

Дівчинка виклала на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм новий знімок з гімнастичного залу, на якому вона позує, зависаючи в повітрі на гімнастичному кільці високо над підлогою, і продемонструє гарну гнучкість і розтяжку.

Складний трюк вийшов у Маші чудово, шанувальники відзначили працьовитість і безстрашність юної зірки. Також не забули користувачі мережі засипати дівчину компліментами і різною похвалою.

Читайте також: Леся Нікітюк викликала фурор в мережі, показавши принади у відвертому купальнику (відео)

Відзначимо також, що для 13-річної Марії даний акробатичний досвід не перший – дівчинка вже досить давно старанно займається акробатикою на пілоні і, завдяки своєму захопленню, навіть змогла схуднути на 7 кілограмів, чим здивувала як своїх прихильників, так і хейтерів.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter