Нещодавно в мережі з'явилася інформація про те, що чоловік популярної української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу зраджує їй. Чоловіка застукали в компанії молодої коханки в одному з київських клубів. Фани почали активно обговорювати ситуацію і розділилися на два табори: одні засуджують Мурата, другі кажуть, що на зраду його спровокувала сама Лорак.

Читайте також: Чоловік Ані Лорак зраджує їй з молодою киянкою (відео)

З якими чоловіками була помічена Кароліна за останні роки пише "Знай. юа".

Популярна співачка Ані Лорак і російський поп-король Філіп Кіркоров нерозлучні вже багато років. Їх часто можна побачити разом на червоних доріжках світських заходах, а ще Кіркоров зняв українську зірку у своєму кліпі "Ілюзія", допомагав їй готуватися до участі в конкурсі "Євробачення" у 2008 році. Вони постійно з'являються на фото разом, при чому Кіркоров завжди або обіймає Кароліну, або хоче її поцілувати.

Давно вже ходять чутки про те, що Лазарєв закоханий у Лорак. На всіх фото він ніжно обіймає її, а іноді і цілує в щічку.

"А цікаво, чоловікові було приємно дивитися на Лазарєва, який при будь-якій можливості то цілувати намагається, то обіймати, і ці ваші групи "ЛоракЛазарев" доречні для заміжньої жінки? У багатьох зірок є друзі, але ця дружба не нормальна, і її складно назвати просто дружбою!" – відзначили в дискусіях в соціальних мережах.

Читайте також: Лорак розкритикували за відвертий одяг та невдалий макіяж

Григорій Лепс і Ані Лорак завжди дуже мило і зворушливо спілкуються на різних заходах. Кілька років тому зіркова пара записала спільний трек "Дзеркала" і випустила до нього дуже чуттєвий кліп, після чого почали поширюватися чутки про їхні романтичні стосунки. Однак, незабаром вони були розвіяні самими артистами - вони просто друзі.

З відомим російським співаком Валерієм Меладзе, Ані Лорак більш ніж 10 років підтримує приятельські стосунки. Як і з його братом, продюсером Костянтином Меладзе. Про те, наскільки близькими друзями є зірки, не відомо, але на світських заходах вони завжди мило спілкуються і обмінюються компліментами, а також роблять спільні фото.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter