Питання відкриття "McDonald's" у Луцьку дуже гостро постало серед населення. Проте перший такий заклад може з'явитись не в місті, а поза його межами.

Читайте також: Що відповіли у Луцькій мерії на петицію про McDonalds

Про це в інтерв'ю "Під Прицілом" розповіла голова Княгининівської ОТГ Олена Твердохліб.

На запитання журналіста "Що стосується ТРЦ, який планують побудувати у Зміїнці. Що саме буде представляти собою заклад та як до цієї ідеї поставилися мешканці громади?" Олена Олегівна відповіла:

"Ця ділянка, яку ми продавали з аукціону, мала цільове призначення – під торгово-розважальний центр. Першу ділянку, яку ми продавали на місяць раніше, там цільовим призначенням було будівництво торгового центру. І саме цю першу викупила "Яровиця", власники якої зараз хочуть змінити цільове призначення аби побудувати там багатоквартирні будинки. І коли ця інформація "пройшла" по Зміїнцю, то жителі стали активно звертатися до сільської ради із проханням аби побудувати торговий центр. Тому після того було вирішено, що цільове призначення ділянки змінюватись не буде.

Коли ми уже подали заявку про аукціон, відгукнулося дуже багато забудовників із Луцька, які хотіли будувати саме будинки багатоквартирні, але ФОП Третьяков , який виграв тендер та придбав дану ділянку від самого початку хотів будувати там ТРЦ. На даний момент на ділянці уже є фундамент для Центру і,як жартує підприємець "На Пасху ми будемо уже там їсти пончики".

Даний підприємець мешкає у Зміїнці і всіма силами розвиває село. Тому нам дуже пощастило, що саме він викупив ділянку і будує там торговий центр. На сьогодні там планується будівництво декількох магазинів, які будуть об’єднані між собою. На скільки там буде розважальний центр я не знаю, але торговий - то точно. Я уже бачила макет приміщення – то все ж таки досить великий ТЦ – на 2 поверхи. Підприємець планує зробити там аптеку, бо в нас проблема із цим, ми змушені їздити за ліками аж до Луцька або в Рокині.

Читайте також: "У нас немає жодних домовленостей щодо будівництва закладу у Луцьку", – McDonalds

Також ми хотіли відкрити у даному ТРЦ "McDonald's" , але нам відповіли, що перший "Мак" хочуть відкрити в Луцьку, а другий уже, можливо, в нас. Ми не здаємося. Тож, можливо, і той перший  "McDonald's" буде і у нас.

Може тут я вчиняю і не дуже правильно, але я хочу написати лист до головного власника  "McDonald's" у світі про те, що ми хочемо відкрити перший на Волині "Мак" саме у нашій громаді. У мене є така мрія, щоб наші дітки не їздили по різних містах України, аби відвідати цей заклад, а мали все ж таки свій. Чому я так вирішила? А тому що, коли я була у Швеції, то нас розповідали про власника "ІКЕА", якому написав лист сільський голова із Тюменської області в Росії, про те, що він хоче відкрити їхній магазин у себе в селі. На цей лист власник фабрики відповів і побудував "ІКЕА" саме там, де просив сільський голова. Тобто, якщо стукати – то обов’язково відкриють. Тож на Різдвяні свята я напишу той лист і постараюсь втілити свою мрію. Бо ж, якщо чесно, я й сама ніколи не була в "McDonald's".

Вікторія Прийма

Повне інтерв'ю з головою княгининівської ОТГ Оленою Твердохліб очікуйте найближчим часом на сайті "Під прицілом".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter