В Одеській області звільнили заступника голови ОДА Віталія Свічинського

Читайте також: "Переплутали Волинь з Донбасом": депутат облради прогнозує відставку голови Волинської ОДА

Про це повідомив Укрінформу речник Одеської ОДА Денис Соколов у вівторок, 12 травня.

"Голова облдержадміністрації Максим Куций видав розпорядження про звільнення з посади свого заступника Віталія Свічинського − за несвоєчасну виплату належних доплат медикам, причетним до роботи з пацієнтами, інфікованими COVID−19", − зазначив Соколов.

За його словами, незадовільна організація виплати надбавок медикам стала останньою краплею, що зумовила звільнення з посади заступника голови ОДА Свічинського. Керівника облдержадміністрації також не задовільняло виконання Свічинським інших службових доручень.

Читайте також: Не вистачає медиків та шукають місця для нових хворих: на Буковині готуються до третьої хвилі COVID-19

Соколов додав, що також буде звільнений з посади за несвоєчасну виплату доплат медикам та водіям автомобілів "швидких допомог" виконувач обов’язків директора комунальної установи "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф" Владислав Терлецький.

"Він теж не забезпечив свочасну виплату надбавок медпрацівникам, зокрема, бригадам швидкої допомоги та водіям автомобілів. Відповідні документи директор центру не підписав, а 7 травня пішов лікарняний", − додав речник ОДА.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook