Аварія сталася 21 серпня близько 22: 50 на вулиці Пряшівській у місті Мукачеві, що на Закарпатті. Водій "Peugeot" не впорався з керуванням і зіткнувся з припаркованим автомобілем, у якому перебувало  шестеро пасажирів, з них – дві дитини. 

Читайте також: Mercedes розірвав дівчину на шматки: 18+ фото та відео моторошної ДТП

Про це повідомляють у прес-службі поліції в Закарпатській області.

На місце аварії прибули поліцейські слідчо-оперативної групи Мукачівського відділу. Як з’ясували правоохоронці, водій "Peugeot", 24-річний місцевий мешканець, рухаючись зі сторони вул.Берегівської у напрямку  вул.І.Франка, зіткнувся з автомобільем ВАЗ "2102", який був припаркований на проїжджій частині.

Зі слів свідків, машина не освітлювалась габаритним світлом.

Внаслідок зіткнення постраждали усі пасажири ВАЗу – водій та пасажири, віком 19, 21, 28, 40 років та двоє малолітній дітей – 2 і 4 роки. Усіх травмованих доставлено до місцевих медзакладів.

Читайте також: Чіпляли трос для буксирування авто: у потрійній ДТП загинуло 2 людей, пасажирка – у реанімації (фото)

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). 

Водія освідчили. За висновком лікаря – чоловік  за кермом був тверезий. У справі призначено ряд експертиз, у ході яких буде з’ясовано усі обставини автопригоди. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook