У Нововолинську під час пиятики зловмисник вбив 64-річного місцевого жителя та завдав тяжких тілесних ушкоджень ще одному жителю міста.

Читайте також: Смертельна стрілянина на автомийці у Луцьку: з'явились фото нападників

Повідомлення про інцидент до поліції надійшло від диспетчера швидкої допомоги. Під час виїзду на місце події поліцейські в будинку за місцем проживання із ознаками насильницької смерті виявили тіло 64-річного жителя Нововолинська. Іншого потерпілого, 38-річного жителя міста, із проникаючим пораненням живота госпіталізували в лікарню.

На місце пригоди відразу направилася слідчо-оперативна група, правоохоронці з’ясували, що під час застілля, в компанії чоловіків виникла сварка. Раніше судимий 27-річний місцевий житель вдарив ножем власника помешкання та ще одного гостя.

Від отриманих травм господар помер на місці, другого потерпілого госпіталізували у відділення реанімації.

"Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство та умисне тяжке тілесне ушкодження.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Після оголошення йому підозри слідчі клопотатимуть про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Чув крики: у волинському суді заявили про нового свідка у справі вбивства Каті Литкіної

Досудові розслідування тривають, зловмисникові загрожує, зокрема до 15 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter