Український телеведучий Сергій Притула, який балотується до Верховної Ради, зізнався, що раніше бив сина від першого шлюбу 11−річного Дмитра.

Читайте також: "Жаба і гадюка": Притула зробив неочікуваний подарунок Мураєву у прямому ефірі (відео)

Про батьківські помилки чоловік розповів в інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке з'явилось на YouTube.

Зараз у Притули з сином теплі стосунки, але так було не завжди.

"Коли Дмитро був у молодших класах, я наробив багато помилок. Занадто багато від нього хотів. Щоб він був ідеальним бійцем, ідеальним сином. Я підіймав руку на малого, доки мені не вправили мізки", − зізнався Притула.

За словами ведучого, його дружина Катя стала палочкою−виручалочкою у його стосунках з сином. Жінка завжди заспокоювала Сергія та Дмитра, вчила з хлопчиком уроки та робила все, щоб зберегти спокій в домі.

"Зараз у мене немає претензій до сина, навіть якщо він раптом не виправдав мої сподівання", − прокоментував телеведучий.

Притула розповів, що на початкове ставлення до сина дали відбиток його власні стосунки з батьком. У дитинстві на чоловіка часто підіймали руку

"Мене били, як співав Кузьма, руками, ногами, залізною трубою. Одного разу мій батько сильно мене побив, тому що я образив маму. Я справді тоді хотів зробити їй боляче", − телеведучий не зміг стримати емоцій та розплакався перед камерою.

Читайте також: Весь в гіпсі: Сергій Притула страшно покалічився перед виборами (фото)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook