Наглядова рада "Суспільного" більшістю голосів проголосувала за дострокове розірвання контракту з головою правління ПАТ НСТУ Зурабом Аласанією.

Читайте також: "Підпишись за ЄС чи НАТО": як на Волині агітують за Порошенка (відео)

Повідомила у Facebook представниця ради Світлана ОстапаЗа її словами, за таке рішення проголосували 9 членів ради, проти було троє, інформує Радіо Свобода.

Сам Аласанія ситуацію наразі не коментує.

Повідомити про причини такого рішення до оприлюднення протоколів засідання відмовилася і голова наглядової ради Тетяна Лебедєва. За її словами, це відбудеться приблизно за тиждень.

На запитання Радіо Свобода, чи може бути причиною висловлення недовіри продовження на рік в ефірі "Суспільного" трансляції програм журналістських розслідувань, Лебедєва запевнила, що це питання під час засідання не обговорювалося.

Читайте також: "З вами щось може статись": агітатори Порошенка погрожують вчителям і пропонують по 300 грн

"Це взагалі абсолютно штучна історія, яку я не знаю, для чого вигадали. І ніхто не вибачився минулого разу за цю історію і цей наклеп на нас", – сказала вона Радіо Свобода.

Зураб Аласанія був головою правління Національної суспільної телерадіокомпанії України з квітня 2017-го. Згідно з контрактом, він мав працювати на цій посаді до 14 травня 2021 року.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter