Підконтрольний олігархічній групі "Континіум" "12 канал" завершив роботу над фільмом про бізнесмена й політика Ігоря Єремеєва до його 50-річчя. Автор ідеї відома режисерка і сценаристка Катерина Дулапчій зазначила, що картина є дуже щирою і відкриває багатогранність особистості Ігоря Єремеєва завдяки тому, що його друзі та рідні швидко приймали пропозицію згадати про нього.

Читайте також: "Це перехід людських меж дозволеного", – Тетяна Єремєєва про інформаційну війну Івахіва

Стрічка зроблена під замовлення і на кошти "Континіуму" одіозного олігарха Степана Івахіва та Сергія Лагура, які були близькими друзями і бізнес партнерами Ігоря Єремеєва. Однак після його смерті Івахів і Лагур шахрайським методом забрали у вдови і дітей покійного друга переважну більшість статків, позбавивши спадку.

Читайте також: Волинський медіамагнат продовжує виконувати замовлення олігарха Івахіва з дискредитації Тетяни Єремеєвої

Окрім того, волинський олігарх продовжує через свої підконтрольні ЗМІ обливати брудом дружину Тетяну Єремеєву і намагається дискредитувати її ім'я. Попередньо на замовлення Степана Івахіва був знятий фільм "Чорна вдова", в якому псевдо благодійник мав на меті очорнити дружину свого покійного товариша.

"Вже незабаром компанія "Континіум" випустить фільм до 50-річчя з дня народження Єремеєва Ігоря Мироновича, у якому всі друзі та рідний брат будуть розповідати, як сильно вони любили та поважали покійного. Але найкраще про повагу говорять не гарні слова, а реальні брудні справи та методи "впливу" на спадкоємців... А це 6 кримінальних справ проти нас з дітьми, кінно-спортивного клубу та клініки. Але це нас не лякає! Ми не зупинимось. Правда переможе!" – зазначила у Facebook Тетяна Єремеєва.

Читайте також: Брат чи негідник-друг: хто насправді намагається позбавити вдову і сиріт елітної квартири?

Незважаючи на свої ниці і підлі вчинки стосовно вдови та дітей Ігоря Єремеєва, олігарх Степан Івахів лицемірно заявляє про постійні спогади про свого колишнього бізнес партнера і теплі почуття до нього. Правду говорять, що гроші псують людські душі, а тому поведінка колишнього друга викликала шквал критики і негативу, оскільки пересічні лучани знають Тетяну Єремеєву, як хорошого лікаря, благодійницю, жінку із великим серцем. Вже скоро цей "бестселер", у якому Степан Івахів буде лити крокодилячі сльози і розповідати про дружбу та самопожертву, можна буде побачити на підконтрольному олігарху 12 каналі і інших кишенькових інтернет-виданнях.

Нагадаємо, що Ігор Єремеєв трагічно загинув 13 серпня 2015 року.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter