У Британії підліток, надивившись "відосиків", повторив небезпечну витівку і мало не розпрощався із життям.

Читайте також: Невдале селфі: підліток живцем згорів на даху електропоїзда (фото 18+)

В Британії 11-літній хлопчик ледве вижив після того, як спробував із друзями відтворити трюк із популярного ролика на YouTube: втриматися на каруселі, розкрученій колесом мотоцикла.У результаті школяр Тайлер Брум мало не загинув. За словами матері тинейджера, її синові ледве вдалося вижити. Пише "Бі-бі-сі".

Зі слів жінки, Тайлер грався з групою старших дітей на дитячому майданчику, аж раптом комусь із підлітків не сяйнула "чудова" ідея відтворити ролик, бачений ними в Інтернеті.

На відео, яке оприлюднила мати потерпілої дитини, видно, як хлопчик на великій швидкості обертається на каруселі, яку приятелі розкручують за допомогою колеса заведеного мопеда. Швидкість обертання атракціону все зростає. Якоїсь миті Тайлер непритомніє. Тим часом інші діти регочуть, ще не усвідомлюючи, що з товаришем щось не так, а коли збагнули – розбіглися, покинувши Тайлера на майданчику.

Як пізніше зазначили лікарі, унаслідок величезного тиску під час розкручування кров ударила Тайлеру в голову і викликала численні набряки та крововиливи. Зокрема, в дитини луснули судини в обох очних яблуках.

Читайте також: Відстій: що слухають українці на YouTube

За словами білих халатів, з перевантаженнями такої сили, яке відчув на собі 11-річний Тайлер, стикаються хіба що пілоти винищувачів.

Наразі поліція опитала підлітка, який, імовірно, підбив постраждалого хлопчака на небезпечну витівку.

"Те, що могло комусь здатися безневинними пустощами, закінчилося жахливими ушкодженнями для цього хлопця", – зауважив інспектор поліції селища Таксфорд у графстві Ноттінгемшир – Енді Рук.

Тим часом хлопчина дуже повільно іде на поправку. А білки його очей досі мають криваве забарвлення. "Все, що син бачить, дуже розмите. В нього червоні очі, ноповнені кров’ю". Мама Тайлера звернулася до дітей із застереженням не мавпувати "дурні трюки" із Мережі.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter