Підозрюваний у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко на Одещині 22-річний Микола Тарасов планував злочин ще у квітні 2019 року, маючи намір зґвалтувати будь-яку дитину.

Читайте також: Розізлився та вбив: вбивця безжально закатованої Дарини Лук'яненко заговорив у суді

У результаті його вибір припав на сусідську дівчинку. Про це свідчать дані, розміщені у Реєстрі судових рішень, передає "РБК-Україна".

Так, Тарасов зізнався, що на ґрунті постійної сексуальної незадоволеності вже давно замислювався про зґвалтування саме малолітньої дитини. Дашу він обрав, оскільки був добре з нею знайомий і легко міг реалізувати злочинний умисел через те, що знав її звичний маршрут.

"У червні 2019 року, точний час досудовим розслідуванням не встановлено, вибрав останню жертвою свого злочинного діяння і почав виношувати план щодо реалізації його здійснення", – зазначено у рішенні суду.

Підозрюваний розповів правоохоронцям, що запросив дівчинку у двір, однак вона відмовилася. Тоді він силоміць затягнув дитину у господарське приміщення, де побив кулаками і заткнув рот пакетом. Переконавшись, що дівчинка втратила свідомість, Тарасов мав намір її зґвалтувати.

Читайте також: "В зал суду привела адвоката": шокуюча заява матері підозрюваного у звірячому вбивстві 11-річної Дарини Лук’яненко (відео)

Однак, за словами підозрюваного, через "емоційне перезбудження" у нього не було ерекції. У зв'язку з цим із метою приховати свій злочин Тарасов вирішив убити Дашу, завдавши їй рани в шию гострим предметом.

"Бажаючи познущатися з дитини, Тарасов цинічно помістив її тіло в нечистоти у вигрібній ямі", – зазначено у документі. Після цього підозрюваний спалив одяг дівчинки і зачистив місце злочину.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook