3 лютого у Кортелісах, що на Ратнівщині, 17–річний мешканець села, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, убив металевим прутом рідну 48–літню тітку.

Читайте також: Зґвалтував та вбив: на Волині психічно хворий молодик позбавив життя власну тітку 

За словами працівників Ратнівського відділу поліції, хлопець давно не дружив із законом, – пише газета Волинь-нова.

На його рахунку чимало правопорушень — зокрема, побиття чужих дітей, літніх жінок. Але потерпілі до правоохоронних органів чомусь не зверталися. Також хлопець уже був судимий за крадіжку товарів з місцевого магазину. За скоєння цього злочину йому присудили три з половиною роки позбавлення волі, але з іспитовим строком. Вирок мав вступити у силу 10 лютого.

Парубок чомусь не злюбив рідну тітку і її співмешканця, часто навідувався до них, погрожував розправою. А одного разу конфлікт закінчився тим, що обох узяв у заручники і викликав з Луцька спецслужбу. 

Читайте також: Бив руками та пательнею: 17-річний хлопець мало не забив молодшу сестру (фото)

За цим фактом тоді проти Богдана С. було відкрито кримінальне провадження. Справа навіть дійшла до суду. Однак тітка, очевидно, пошкодувала племінника, передумала подавати приватне обвинувачення. Отож, провадження закрили. І це сталося за десять днів до жахливого вбивства. 

Варто зазначити, що після кожного факту злочину Богдана С. направляли в обласну психіатричну лікарню для обстеження. Висновок був один: він осудний. Поліцейські з’ясували, що того трагічного дня хлопець прийшов до тітки й під час чергової сварки вдарив її каменем по голові. Потім знайшов металевого прута й пронизав ним череп. Проте й після цього не припинив знущання над жінкою. Загалом, за словами правоохоронців, завдав їй більше 20 ударів, від яких потерпіла й померла.

Нападника затримали. Підозрюваному у вбивстві жінки "світить" від 7 до 12 років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook