Сьогодні, 14 грудня генеральному прокурору України Юрію Луценку виповнилося 54 роки.

Читайте також: "Монополія на насилля має належати державі", – Генпрокурор

З нагоди свого дня народження глава ГПУ опублікував в Фейсбуці фотографію, де він підстрибнув, перебуваючи на іноземному хмарочосі, – пише "etcetera".

"Простий принцип ще одного року життя: проти течії і трохи вище можливого", – прокоментував Луценко публікацію.

Колишній антикорупціонер Олександр Ружанський, який змушений був покинути Україну нібито через тиск влади, обурений подібними постами голови ГПУ.

"Член Ради національної безпеки і оборони України, Генеральний прокурор Юрій Луценко в важкі для країни часи, з почуттям глибокої тривоги і занепокоєння займається безпекою і воєнним станом в Україні на даху зарубіжного хмарочоса і зі своєї сторінки в ФБ передає привіт українському плебсу в зв’язку зі своїм днем народження", – написав Ружанський.

Читайте також: "Україна практично програла інформаційну війну", – Луценко

У свою чергу астролог Влад Росс вважає, що до весни Луценка буде супроводжувати везіння. Перед ним відкриється маса фінансових можливостей.

"Також в цей період Юрію Луценку вдасться дуже добре відпочити на далеких островах. Взагалі, в його гороскопі дуже яскраво виражені перспективи поїздок в далекі країни. Можливо, в цей час він навіть прикупить собі якусь нерухомість за кордоном – ситуація для цього досить сприятлива", – заявив астролог.

При цьому Росс додав, що завершення цього періоду може супроводжуватися для глави ГПУ відставкою, а також вимушеним переїздом за кордон.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter