У селі Гірка Полонка, що неподалік від Луцька, чоловік, якого судили дев’ять разів, вчинив наругу над могилою, вкравши з неї огорожу. Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Читайте також: Жорстоке вбивство чи нещасний випадок: в одному з сіл Луцького району у дворі будинку виявили тіло місцевого мешканця (відео)

Під час суду встановили, що наприкінці січня 2018 року обвинувачений, якого раніше судили дев’ять разів, вчинив наругу над могилою на кладовищі у селі Гірка Полонка, викравши дюралюмінієву огорожу висотою загальною вагою 126 кг, яку в подальшому реалізував, як металобрухт, за що отримав грошові кошти. Про це пише ІА Волинські новини.

Окрім цього, рецидивіст вчинив ще два злочини:у 2016 році він вкрав з будинку кредитну картку, з якої зняв дев’ять тисяч гривень, а також обікрав домогосподарство у травні 2018 року.

Відзначимо, що чоловік свою вину у вчинених злочинах не визнав, зазначивши, що кримінальна провадження відносно нього було повністю сфабриковане.

Читайте також: На Волині під час обшуку поліція виявила раніше викрадені з кладовища могильні плити (фото для опізнання)

Незважаючи на це, його вина була доведена зібраними в ході досудового розслідування показами, зокрема показами свідків та потерпілих.

Суд визнав його винним та призначив покарання у виді чотирьох років позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook