Тіло 49-річного жителя Луцького району зі слідами насильницькоїсмерті знайшли поблизу автодороги Луцьк-Дубно.

Повідомляє прес-служба ГУНП Волині.

Правоохоронціз'ясували, що до його загибелі причетний 27-річний житель цього ж району. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України. Досудове розслідування триває.

Загиблий, 49-річний житель Луцького району, рахувався безвісти зниклим.

Зокрема, поліцейські з'ясували , що розшукуваний громадянинкілька днів тому розпивав спиртні напої в товаристві зі своїм знайомим, 27-річним жителем цього ж району. Згодом, останній, керуючи чужим автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, переїхав потерпілого.

Тіло загиблого товариша волинянин заховав поблизу автодороги Луцьк-Дубно, де його виявили правоохоронці. Труп направили на проведеннясудово-медичної експертизи.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпекидорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Зловмисниказатримали у порядку ст. 208 КПК України. Нині, вирішується питання щодооголошення затриманому підозри в інкримінованому злочині та обранняйому міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Санкція статті, зокрема, передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.